Központi

NYISS AJTÓT EGY ÚJ VILÁGRA

Ha még több térre vágysz, csak nyisd ki az extra ajtót, és fedezd fel a vadonatúj 500 3+1 modellt: ikonikus stílus, innovatív technológia, és még sok egyéb újdonság. Szállj be és válaszd a számodra tökéletes kialakítást!

A TÉRHASZNÁLAT KÖVETKEZŐ SZINTJE

A vadonatúj 500 3+1 tiszteletben tartja a környezetet és sokoldalúságának köszönhetően megadja mindazt, amire csak szükséged lehet. A hátsó ajtó könnyebb hozzáférhetőséget kínál, mint eddig bármikor, vagyis egyszerűbb lesz be- és kiszállni az autóból. Sőt, az új ülések stílusa egy fenntarthatóbb design-ban ötvözi az eleganciát és a kényelmet. Készen állsz egy komfortos utazásra?

KÉSZ, FELTÖLTVE

Az 500 3+1 hatótávolsága 320 km-ig terjed. A „Sherpa Mode” segítségével optimalizálhatod az autó paramétereit és energiát takaríthatsz meg, hogy mindenképp elérd a kitűzött célállomást. A 85 kW-os gyorstöltésnek köszönhetően egy 5 perces kávészünet alatt feltöltheted az autót egy 50 km-es távra. Az autó különféle otthoni és házon kívüli töltési megoldásokkal is rendelkezik: az easyWallbox, a csatlakoztatott wallbox és a Mode 3 kábel minden igényt kielégítenek.

*A teljes új 500-as tartományra utaló WLTP-értékek.

A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJA, MA

A Forgalmi Dugó Asszisztenssel ellátott Fiat Co-Driver segítségével az 500 3+1 önállóan képes lassítani, sávot tartani és segíthet a sebesség vezérlésében, még a nagyobb dugókban is. Új, 10,25 hüvelykes Infotainment rendszere felhasználóbarát felületet kínál, és a csatlakozást a Uconnect ™, a vezetéknélküli telefontükrözés vagy a FIAT APP biztosítja. Az ultragyors Bluetooth kevesebb, mint 5 másodperc alatt csatlakoztatja az autó összes okostelefonját, a vezeték nélküli telefontöltővel pedig az okostelefonod mindig újratöltődik.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba

*Az ajánlat az Action felszereltségre vonatkozik.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban résztvevő márkakereskedésekhez. Vegyes áramfogyasztás: 130-149 Wh/km; CO2-kibocsátás: 0 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.