Az új 500 Kabrió

Kezdőár Ft 10.595.000
Modellek

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat:

Áttekintés

Új 500 Kabrió

Elektromos
ELEKTROMOTOR 87 LE / 95 - 118 kW
14.9 KWH/100 KM[c]
3
KIBOCSÁTÁS CO2 G/KM[c] 0
Automata

Részletek

Külső

Egy ikon öröksége

Élvezd a nyitott tetős autózást és a dolcevita érzést az új 500 kabrió mind a négy ülésében. A stílusos megjelenésről a FIAT feliratos vászontető gondoskodik, amelyet a márka 120. évfordulójára terveztünk.

 

A múlt árnyéka

A full LED-es első fényszórók “Infinity” kialakítással sokkal tisztább kilátást biztosítanak az útra, de formájuk továbbra is egyből felismerhető.

 

A múltból a jövőbe

Olyan belső formaterv megalkotását tűztük ki célul, amelynek részletei hűen tükrözik az eredeti, 1957-es Fiat 500-as stílusát. A LED-es irányjelzők ugyanabban a szellemiségben készültek, amely a múltban is vezetett minket, és a jövőben is velünk marad.

 

Könnyedség az első tapintástól

Az újratervezett elektronikus kilincs és zárszerkezet a többi 500-aséhoz képest sokkal egyszerűbb, és letisztultabb. Csak nyomd meg a puha gombot, és a zárak automatikusan nyitnak, majd kényelmesen helyet foglalhatsz.

 

17”-os alumínium felnik

Tetőtől talpig ikonikus, köszönhetően a kéttónusú, 17”-os alumínium felniknek.

 

Jelvény

Mert érdemes megemlékezni a Fiat első teljesen elektromos autójáról.

 

Kavics, mint kulcs

A kavics alakú, elektronikával megtöltött, stílusos kulcs természetes anyagokat is felhasználó Durabio anyagból készült.

Érdekli ez az autó?

Beltér

Műszerfal

Ez a műszerfal egy igazi lépés a fenntarthatóság irányába.

 

Lakd be a teret

A középső alagút eltüntetésének köszönhetően a beltér sokkal tágasabb és kényelmesebb, mint eddig.

 

Ülések fiat felirattal

FIAT feliratú ülések 6 irányban állíthatóak és körülölelnek. 

 

10.25” -os infotainment rendszer navigációval

Hallgass zenét, kérj navigációt és csatlakoztasd eszközeidet az okostelefonok kijelzőjére hasonlító 10,25” -os infotainment rendszerhez. 

 

Ikonikus jelvény

Egy dedikált logó az 500-as klasszikus jelvényével, amely a kormánykerék stílusát egészíti ki, amelyet némileg újraterveztünk, hogy felidézze az eredeti, 1957-es 500-asban használt kétküllős kormánykerék formavilágát.

Érdekli ez az autó?

Elekrtomobilitás funkciók

Csatlakoztatás és töltés

A Connected Wallbox egy olyan fejlett otthoni töltési rendszer, amelyre távolról is rá tudsz csatlakozni, és három fázisú rendszerrel akár 11 kW-os teljesíményt is képes leadni. A Connected Wallbox segítségével Bluetooth, 4G/3G vagy Wifi csatlakozáson keresztül elindíthatod és ellenőrizheted a töltést, annak minden adatát leolvashatod, hogy optimalizálhasd a folyamatot. A telepítést az FCA partnerei végzik.

 

Exkluzív wallbox

Az opcióként elérhető, az FCA számára tervezett easyWallbox fali eszközzel saját otthoni töltőpontot alakíthatsz ki. Az egyszerű, Plug & Play technológiának köszönhetően telepítése nem igényel szaktudást, csak Bluetooth kapcsolatra van szükség, hogy ellenőrizd a folyamatokat. Az easyWallbox-nak olyan energetikai rendszere van, amely megakadályozza, hogy az otthoni hálózat túlterhelődjön. Ha erősebb, 7,4 kW-os rendszert telepítesz (szakember segítsége szükséges), akkor az új 500-ast kevesebb, mint 4 óra alatt töltheted fel.

 

* Az akkumulátor 15-80%-os töltöttségi szintet ér el

Egyszerű töltés az otthonodon kívül is

Ne aggódj, ha nem otthon vagy és lemerül az akkumulátor: az opcióként elérhető Mode 3-as töltőkábellel az új 500 La Primádat bármelyik nyilvános állomáson is töltheted.


* Az értékek az összes új elektromos 500-as modellre vonatkoznak

 

Gyorstöltés

Az új 500 La Prima 85 kW teljesítényű gyorstöltéssel is feltölthető, így a napi átlagos 50 kilométeres futásteljesítményre elengedő energiát egy kávészünet-, 5 perc alatt fel tudja venni. A 80 százalékos töltöttségi szintet 35 perc alatt éri el. Bármilyen nyilvános töltőállomáson töltheted autódat.

Városi létre tervezve

Az akár 320 kilométeres* hatótávolság elegendő lesz a mindennapi ingázásra: munkába, edzőterembe járni, majd hazajutni. Ha csak városban használod, akkor az 500-as hatótávja akár 460 km-re is megnőhet.*

 

Sherpa mód

A Sherpa Mód egy olyan okos vezetési funkció, amellyel energiát takaríthatsz meg, így eljuthatsz célállomásodra, és közben a városi autó paramétereit is optimalizálhatod. A SHERPA mód a maradék energiát visszafogottabb gyorsulásokkal használja fel és 80 km/h-ban maximalizálja a sebességet. A légkondicionáló, az ülés-, tükör- és ablakfűtés automatikusan kikapcsol, bár a vezető ezeket bármikor visszakapcsolhatja.

 

Egypedálos vezetés

Az új 500 La Prima egyike az első olyan elektromos autóknak, amelyek egypedálos vezetési funkciót is kínálnak, amivel a lehető legnagyobb mértékben kihasználja a regeneratív energiagyűjtést. Ennek köszönhetően a gáz elengedésével jelentősebb lassulás érhető el, mint a hagyományos autók motorfékjével. Így válik lehetségessé az egypedálos vezetés, az üzemi fékre ugyanis nem lesz szükség, csak az autó teljes megállításához. A fékpedált ugyanakkor veszélyhelyzetekben továbbra is használni kell.

Érdekli ez az autó?

Technológia

Mindig lesz melletted egy megbízható társ: az új 500 La Prima az első kicsi, városi autó, amelyben elérhetőek a 2-es szintű önvezetési funkciók, amely egyben nagyobb biztonságot is jelent a városi közlekedésben.

 

Fiat sofőrsegéd

Utazz biztonságosabban. Az új 500 La Prima képes felismerni bizonyos táblákat, és segít betartani a sebességhatárokat. Amint beállítottad az adaptív tempomaton a sebességet és a távolságot, a rendszer automatikusan megtartja majd a távolságot az előtte haladótól, és meg is állítja az autót, ha a forgalmi helyzet úgy kívánja. Mint egy megbízható sofőrsegéd, aki mindig segít.

 

Biztonságban a sávodban

Stresszmentes, nagyobb vezetési élmény. Ezt kínálja a sávtartó, amely 60 km/h-s sebesség felett felismeri a sáv széleit, és automatikusan a sáv közepén tartja az új 500 La Primát, így nyújt nagyobb biztonságot vezetés közben.

 

Parkolósegéd

Vedd könnyedén a forgalmi helyzeteket még alacsony sebességnél is: soha többet nem fogod meghúzni az autódat parkolás közben, 13 kilométeres sebesség alatt aktiválódik a 360°-os látószöget biztosító kamera, így bármilyen akadályt észrevehetsz, és az új 500 La prima figyelmeztet is, ha valamihez túl közel kerülsz.

 

Holttérfigyelő rendszer

A holttér már a múlté. 15 és 140 kilométeres sebesség között az új 500 La Prima ultrahangos szenzorokkal képes érzékelni, ha valami a holtteredben tartózkodik, és audiovizuális jelekkel figyelmeztet erre.

 

Tolatókamera

Mindent figyelemmel követhetsz, ami az autód háta mögött van. A nagyfelbontású tolatókamera éles képet mutat az autó mögötti térről. A manőverezést a dinamikus segédvonalak teszik könnyebbé.

 

Automata vészfékasszisztens

Az autóban ülők minden eddiginél nagyobb biztonságban vannak: az új 500 La Prima automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést vagy mérsékelje annak súlyosságát. A 130 kilométeres sebességig működő rendszer érzékeli az előtte haladó járművet, kerékpárost vagy gyalogost, és először audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt. Ha erre nem érkezik válasz, akkor a rendszer automatikusan lefékezi az autót, hogy elkerülhető legyen a baleset.

 

Éberségfigyelő rendszer

A fáradtság soha többé nem okoz problémát: az új 500-as segít abban, hogy ne aludj el hirtelen a volánnál. A rendszer az autó oldalirányú mozgásának nyomon követésével érzékeli a fáradtság első jeleit, majd a műszeregységen audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha érdemes pihenni egy kicsit.

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Mostantól könnyebben tudsz majd a saját sávodon belül autózni. Amennyiben a sávjelzések felismerhetőek, az új 500-as a kormányzásba való aktív beavatkozással segít az akaratlan sávváltást megakadályozni, és így nagyobb biztonságot garantál minden utasnak. A rendszer érzékeli, ha akaratlanul a sáv szélére sodródnál, és ekkor audiovizuális figyelmeztetéssel, és a kormány rezgetésével hívja fel a figyelmet a veszélyes helyzetre.

 

Vészhívás


Mindig lesz társad, főleg a vészhelyzetekben. Súlyos baleset, a légzsákok kinyílása esetén az új 500-as fedélzeti rendszere automatikusan vészhívást kezdeményez a 112-es európai vészhívó felé. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében az autó helyzetét, és státuszát is automatikusan továbbítja. Emellett egy könnyen elérhető, a belső visszapillantó tükör mellett lévő SOS vészhívó gombbal is segítséget tudsz kérni.*

* A rendszer csak súlyos baleset, a légzsákok kinyílása után aktiválódik.

Érdekli ez az autó?

Infotainment

Cinerama infotainment

Az új Fiat 500 La Prima Cinerama infotainment rendszere 10,25”-os kijelzővel mindig kristálytiszta és szélesvásznú képet ad. Az ultragyors Bluetooth csatlakoztatással bármilyen okostelefon képes az ajtónyitástól számított 5 másodperc alatt a rendszerre kapcsolódni. A kezelőfelület könnyen használható, intuitív, és személyre szabható, így a vezető a képernyőn olvasható információkat a saját ízlése szerint rendezheti el.
Az új Cinerama infotainment része egy teljesen integrált navigációs rendszer is, amely minden utadon a társad lesz, képes megjeleníteni a legfrissebb forgalmi információkat, amelyek 30 másodpercenként frissülnek. A torlódás figyelés mellett értesít a kihelyezett sebességmérőkről, az e-töltőállomásokról, és az időjárási helyzetről is. A 3D-s térkép a 7”-os központi kijelzőn is megjeleníthető. A „Hey Fiat” kimondásával a rendszer hangvezérléssel is irányítható, és képes megtanulni a vezető akcentusát. Okostelefonodat most már vezeték nélkül csatlakoztathatod, és tükrözheted a kijelzőre. Az új 500 La Prima vezeték nélküli töltő is a rendelkezésedre áll.

 

Vezeték nélküli csatlakozás

Mostantól okostelefonodat vezeték nélkül is csatlakoztathatod és használhatod a 10,25” -os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet is, semmi nem fogja elvonni a figyelmed a vezetésről.

Érdekli ez az autó?

Kapcsolódás

Az új 500-ban számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a teljesen új Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

 

My echarge

A My eCharge lehetővé teszi, hogy az új 500-zal belépj az elektromobilitást támogató szolgáltatások világába. A FIAT alkalmazással könnyedén megtalálhatod a legközelebbi töltőállomásokat, és kezelheted a töltést, illetve a fizetést is. Otthon könnyen rácsatlakozhatsz a Wallbox vagy easyWallbox fali töltőre, és menedzselheted a töltési folyamatot.

 

*A My eCharge szériafelszereltség

 

My Assistant

A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500-as a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén.
 

* A My Assistant szériafelszereltség

* A vészhívást az érintőképernyőn vagy az alkalmazáson keresztül nem, csak a nyomógomb megnyomásával indíthatod el.

 

My Remote

A My Remote szolgáltatás abban segít, hogy okostelefonoddal megtaláld új Fiat 500-asodat. Az alkalmazáson keresztül emellett kezelheted a zárakat, megnézheted az akkumulátor töltöttségét és beidőzítheted az előklímatizálást is. Autódat az “At-Home Digital Assistance” szolgáltatással is elérheted.
 

*A My Remote szériafelszereltség

 

My Car

Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz autód helyzetéről. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat a 10,25”-os érintőképernyőn. Az új 500-as semmit nem rejt el előled.
 

*A My Car szériafelszereltség

 

My Navigation

Soha nem volt még ilyen könnyű a célállomásodra navigálni. A My Navigation funkcióval egyetlen érintéssel megoszthatod az autó fedélzeti rendszerével a FIAT alkalmazásban megtervezett útvonalat. A 10,25”-os érintőképernyő megmutatja a célállomást, a valós idejű forgalmi adatokat, az időjárást, a sebességmérő kamerákat, és a töltési pontokat is. A térkép automatikusan és folyamatosan frissül.
 

*A My Navigation szériafelszereltség

 

My Wi-Fi

A My Wi-Fi funkcióval az új 500-asod egy Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten, vagy megnézhetik kedvenc videóikat, sőt Amazon Alexa segítségét is igénybe vehetik.*
 

*2021 januárjától elérhető funkció

 

My Alert

Egy szem mindig gondosan ügyel majd új 500-asodra. Abban a szerencsétlen esetben, ha valami probléma merül fel, a FIAT alkalmazás azonnal értesítést küld okostelefonodra. Ha ellopták az autót, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat, és a rendőrség segítése érdekében bekapcsolják a nyomkövető funkciót.

Érdekli ez az autó?

Áttekintés

Új 500 Kabrió

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség