Szerviz

Szerviz és munkafelvétel

Hívja kollégáinkat, vagy írjon üzenetet!

Szervizünk vállalja minden típusú gépkocsi teljes körű javítását, időszakos karbantartását. Műhelyeinkben a legmagasabb szintű technológia szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási, karbantartási munkák. A munkák gyors és szakszerű elvégzéséhez gyári célszerszámokkal rendelkezünk.

Négyállásos szerelőműhelyünk garanciális és garancián túli szerviz szolgáltatásokkal áll ügyfeleink rendelkezésére. Csúcstechnikájú karosszérialakatos és fényező műhelyünk két évtized szakmai tapasztalatával garantálja, hogy Ön és autója a legjobb minőségű szolgáltatást kapja. Márkaszervizünk a javításokon túl gépjármű kárrendezést és biztosítási ügyintézést, illetve műszaki- és eredetvizsgáztatást is végez. Gyári alkatrész és tartozék kínálatunk a Fiat teljes modellpalettáját lefedi.

Váltsa kedvezményre az együtt töltött éveket! Az évek múlásával nemcsak az autója volánja mögött átélt kalandok száma nő – az is egyre fontosabbá válik, hogy megadja járművének a gondoskodást, amire szüksége van. Vegye igénybe az autó korára szabott ajánlatunkat: minél idősebb a járműve, annál nagyobb kedvezmény jár az eredeti alkatrészekre.

Regisztráljon és nyomtassa ki kuponunkat. Kuponjával keresse fel márkaszervizünket, és máris egyedi áron juthat hozzá eredeti alkatrészeinkhez. További részleteket és kedvezményeink igénybevételére jogosító kuponokat a www.dijazzukahuseget.hu oldalon talál.

Amennyiben szeretné autóját bármilyen viszgálatra bejelenteni, úgy kérjük keresse munkafelvevő munkatársunkat, vagy írjon nekünk üzenetet.

Kikhez fordulhat kérdéseivel?

Ismerje meg munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak a Fiat modellekkel kapcsolatos kérdéseire.

Sóki Csaba

Vevőszolgálati vezető
Tel.: 539-301 | 70 932 4175
csaba.soki@nsautohaz.hu

Pincehelyi Róbert

Munkafelvevő
Tel.: 539-301 | 70 526 7004
robert.pincehelyi@nsautohaz.hu

Miskolci József

Alkatrész értékesítő
Tel.: 539-315 | 70 984 9942
jozsef.miskolci@nsautohaz.hu

Fiat Tipo akció

Fiat Family – Nagycsaládos akció

Kérdése van? Irjon nekünk